По Вариант 1 пишат днес зрелостниците, които се явяват на задължителна матура

...
По Вариант 1 пишат днес зрелостниците, които се явяват на задължителна матура
Коментари Харесай

По вариант 1 и тема 10 пишат зрелостниците на днешните матури

По Вариант 1 пишат през днешния ден зрелостниците, които се явяват на наложителна матура по профилиращ предмет. Той бе изтеглен на обществен чоп от журналиста Алекс Донев от Българска национална телевизия, цитира Морето.

По тема №10 ще бъде изпитът за всички, които се явяват за придобиване на професионална подготовка. За този изпит бяха готови 18 тематики за инспекция на теоретичните познания на зрелостниците, а представителят на вестник „ Аз Буки “ Зина Соколова на инцидентен принцип бе определена да извърши тегленето.

Днес близо 25 000 гимназисти поставят втора наложителна матура по профилиращ предмет, а към 21 000 са на държавен изпит за придобиване на професионална подготовка.

Близо половината от поискалите да се явят на изпит по специалност ще пазят дипломен план, а други ще развиват изпитна тематика по доктрина на специалността или ще вземат решение тест по доктрина на специалността.

Резултатите от днешните изпити ще бъдат оповестени до 7 юни.

Заместник-министрите на образованието и науката Емилия Лазарова и Таня Михайлова, които участваха в обществения чоп в МОН, пожелаха триумф на дванадесетокласниците.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР